Hem » Insamlingar PrimaDog » - PrimaDog Kyckling & Potatis för valpar och dräktiga/digivande tikar, 4 kg. -

- PrimaDog Kyckling & Potatis för valpar och dräktiga/digivande tikar, 4 kg. -

239,00 SEK

PrimaDogs Kyckling & Potatis för valpar av alla raser är en högklassig valpmat för valpar i alla storlekar och för digivande tikar. Den lilla foderkulan är lätt att äta och den höga energihalten hjälper din valp att växa till en stark och aktiv vuxen hund. Receptet har utvecklats utifrån de senaste forskningsrönen och i det har tillsatts laxolja för att stöda din valps kognitiva utveckling, främja ögonens hälsa och upprätthålla hudens och pälsens välmående. Rätt proportioner av kalcium, fosfor och viktiga vitaminer stöder en normal utveckling av den lilla valpens benstomme.

Energihaltig valpmat främjar tikarnas mjölkproduktion och passar således också utmärkt för dräktiga eller digivande tikar. Maten kan användas redan från och med den andra tredjedelen av tikens dräktighet genom att tillsätta valpmat i tikens normala mat. I slutet av dräktigheten kan valpmaten ersätta tikens normala mat helt och hållet. Tikar och valpar behöver köttrik mat i sin matskål, och därför är den första och viktigaste ingrediensen i PrimaDog-helfoder alltid kött. Proteinkällan i detta helfoder är delikat och lättsmält kyckling. Som fiber- och kolhydratkällor har vi använt potatis, majs och äpple. Våra helfoder är helt fria från vete för din hunds bästa.

I PrimaDog-helfoder ingår hela den nordiska naturens superfood-spektrum, så att din hund får alla de vitaminer, mineralämnen och antioxidanter den behöver: hjortron, lingon, havtorn och dill – bland annat för att stärka motståndskraften. Det Yucca schidigera-extrakt som tillsatts i receptet hjälper att minska lukten från avföringen och dämpa inflammationstillstånd i led- och rörelseapparaten. MOS- och FOS-prebiotika stöder de goda tarmbakteriernas tillväxt och främjar det helhetsmässiga välmåendet för din hunds matsmältningskanal. Produkten innehåller inte färgämnen, konstgjorda smakämnen eller genmodifierade råvaror. PrimaDog-produkternas höga kvalitet garanteras med hjälp av kvalitetssäkringsprogrammen ISO 9001 och HACCP.


Sammansättning
Torkad kyckling 25 %, kycklingköttmjöl 20 %, potatis, majs, kycklingfett (konserverat med blandade tokoferoler, en källa av E-vitamin) 9%, torkade äpplen, öljäst, hydrolyserad kycklinglever 3%, laxolja, extrakt av Yucca schidigera, mannanoligosackarider, fruktooligosackarider, lingon 100 mg/kg, mogna hjortron 100 mg/kg (Rubus chamaemorus), havtorn 100 mg/kg (Hippophae rhamnoides), dill 100 mg/kg (Anethum graveolens).

ANALYTISKA BESTÅNDSDELAR
Protein 29,0 %, fett 19,0 %, fiber 2,5 %, fukt 10,0 %, råaska 7,0 %, kalcium 1,7 %, fosfor 1,2 %.

NÄRINGSTILLSATSER PER 1 KG
Vitamin A 21 000IU, vitamin D3 1900 IU, vitamin E (α- tokoferol) 600 mg, koppar 18 mg, järn 95 mg, mangan 45 mg, zink 110 mg, jod 0,9 mg, selen 0,26 mg. Innehåller EU-godkända antioxidanter. Omsättningsbar energi: 3 950 kcal/kg.

UTFORDRINGSANVISNINGAR
Servera torrt eller lätt fuktat och se till att hunden alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Ge hunden gott om motion och tänk på att det dagliga näringsbehovet kan variera beroende på hundens ras, ålder och aktivitetsnivå. Var därför observant på din hunds hull.

Läs mer