Hej!

Vad kul att du kikar in här hos oss!

Här på Charity Bowl kan du på olika sätt stödja djurhemmen i Sverige. Till exempel så kan du bidra med hjälp till en foderinsamling eller skänka en gåva till vår Foderfond, en fond som årligen delar ut bidrag till olika djurhem.

Jag, Miranda, som är Charity Bowls grundare, är utbildat djursjukskötare med en påbyggnadsutbildning i International Animal Welfare, Ethics and Law (2020) från The University of Edinburgh. Jag har jobbat ideellt med djurskydd i mer än 20 år i olika länder och har i Sverige även startat och drivit en ideell organisation för hemlösa katter (Göteborgs Katthjälp) som jag jobbade med i nästan 15 år. Just här i Sverige har jag saknat en plattform där djurhemmen kan samlas och nå ut för att få hjälp i form av bidrag med mat, sand, vårdprodukter etc. Utomlands är det vanligt att djurhem har önskelistor på till exempel Amazon. Och det verkar andra också ha saknat då responsen sedan vi började 2020 har varit fantastiskt, från både själva djurhemmen och de som vill stödja djurhemmen i deras viktiga arbete!

Så, om du gärna vill hjälpa djurhemmen med saker istället för pengar, då är du på rätt plats! :) Varmt välkommen och så kul att du kanske vill bli en del av vår hjälpare-armé!

Hälsningar från oss på Charity Bowl,
Miranda (med katten Bennie) och produkttestarna Millie, Måns och Fons

PS: Tveka inte att höra av dig till mig om du undrar något! Min e-post adress är info@charitybowl.se

Kontaktuppgifter

Charity Bowl Sverige AB
Box 3048
400 10 Göteborg
info@charitybowl.se