Så här skapar du djurhemmets önskelista!

Här visar vi hur du kan skapa en önskelista åt ditt djurhem. Maila länken till din färdiga lista till oss så kan vi lägga ut den på vår sida här. Bilderna som visas vid de olika stegen är tagna vid användning av laptop, vi rekommenderar att du skapar önskelistan på en laptop eller stationär dator, det är enklast. Glöm inte att maila oss länken till eran önskelista när du är klar!


1.
Logga in på ert konto. Har ni inget konto så skapar du snabbt ett genom att klicka på ”Logga in" högst upp på sidan och sedan på ”Registrera dig”. (Väljer ni "Företag" som registreringsform så visas priserna i butiken utan moms. Det spelar ingen roll för önskelistan vilken registreringsform ni väljer.)

2. När du har skapat ett konto så loggar du in och väljer ”Önskelista” vid kundprofilen.


3.
Välj sedan "Skapa ny önskelista". Namge listan, t ex  'Hundhjälpen i Stockholms önskelista' och spara genom att trycka på "Skapa ny lista"-knappen.4. 
Nu kan du välja de produkterna du vill ha och lägga till dem i din önskelista. Välj produkterna genom menyvalet ”Våra djurhemspaket” och sedan Djurhemspaket hund, katt eller smådjur. Du lägger till en produkt i önskelistan genom att klicka på den lilla paket-ikonen.5. 
När du är klar med din önskelista kan du hitta länken till den i fältet bredvid. Välj ”Sparade listor” och kopiera länken. Skicka den till oss på info@charitybowl.se så lägger vi till den på vår sida! Du kan också skicka länken till andra personer eller dela den i sociala medier.